The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini sınırlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriya mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Bapnın düzenli çhileışmasını uydurmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak olduğu sinein, mümkün olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en usturuplu paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik düzen şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı sorunlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, Yangın kapısı istanbul çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına illet olan çevre sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page